Azt mondtam már, hogy ha nem az Iván lenne a férjem, akkor egy valakihez lennék még hajlandó hozzámenni, és az Adam Richman? Így van pedig. A Fald fel Amerikát - Rajongói klub egyik részében van ez a dolog, és ez ugyan nem annyira süti, de végül is felfogható úgy is, mint Kukoricás palacsinta gubó, a palacsinta meg süti, ezt mindenki tudja. Mi speciel sült keszeghez ettük, amit a Pi fogott a Dunán, nagyon szeretem a sült keszeget. Kukorica gubókkal meg aztán főleg nagyon, egyetek ilyet, mert irtó finom, meg mert Adam Richman is ezt eszi.
Kukorica nuggets
Hozzávalók:
- 2 doboz konzerv kukorica
- 1 kukoricásdoboz liszt
- 3/4 kukoricásdoboz tej
- 1 csomag sütőpor
- 1 kk só
- bors
- 1 tojás
Mi vagyunk azok az emberek, akiknek ha semmi más, de tizenhat darab kukorica konzerv mindig van a spejzban. Ha kettő elfogy, akkor már kezdjük magunkat rosszul érezni a bőrünkben, és pár napon belül muszáj pótolnunk, mert nem stimmel különben a Feng shui a lakásban, vagy ilyesmi lehet mögötte, biztosan nem az elmebeteg megszállottság, dehogy. Most viszont egyértelművé vált, hogy miért is nem nyertünk még eddig a lottón, ugyanis benéztem az ajtó mögé, és öt konzerv alatt vagyunk, hát ez okozta a negatív hullámokat, de most már legalább tudjuk.
Fogod a konzerveket, kinyitod. Leöntöd róluk a levet, és az egyik dobozzal leturmixolod pépesre. Egy tálban keverd ki csomómentesre a többi hozzávalót, majd add hozzá a kukoricákat, és keverd össze. Forró olajban süsd őket pirosra, én kávéskanállal adagoltam bele, mert kis cuki nuggetseket akartam.