Zenóbia

Zenóbia

Elmebaj

2010. november 17. - Zenóbia

Iván azt mondta, hogy el fogja tüntetni otthonról a mérleget. Mondtam, hogy de hát azt nem teheti, mert akkor valami nagy baj fog történni. Azóta azon gondolkodom, hogy vajon milyen nagy baj mégis? Mi történne, ha nem állnék rá naponta kétszer? Lehet, hogy nem lennék többé lelki beteg ha éppen harminc dekával több vagyok mint előző nap? Nahát, ez mennyire hiányozna, de tényleg.

Azért titkon azt gondolom, hogy ha a mérleget elmozdítjuk arról a bizonyos csempekockáról, ahol ő lakik, valószínűleg elkezdenek megrepedni a falak, és a ház nagy robajjal összedől maga alá temetve földi javainkat. A romok alatt pedig a sötétben, a mérleg épségben várja, hogy megtalálja egy újabb evészavaros.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr862454166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása