Zenóbia

Zenóbia

Magvasak meg magtalanok

2010. október 01. - Zenóbia

Kicsit elhagytam magam mostanában, testileg is, lelkileg is. Biztosan hirtelen szakadt rám a nagy nyugalom az esküvő után. A testi részt már észleltem, kellőképpen fel is háborodtam rajta, ezért a helyrehozatalt megkezdtem, bár ebben erősen próbálnak hátráltatni mindenféle meglepetésből sütött browniekkal. Ezt a problémát is sikeresen leküzdöttem, megettem mindet ami felkerült az emeletre (aki nagyon szőrszálhasogató az most beleköthetne abba, hogy vajon hogyan került fel az emeletre az a süti, tán csak nem én vittem fel), hogy ma már ne legyek kitéve a kísértésnek. A tornához is visszatértem, ami a vártnál lényegesen jobban hiányzott, most míg jó idő van visszahozom az öt kilométeres sétámat is a móriczig, kiválóan lehet közben elmélkedni is. Ami hozzájárulhatna a lelki életem rendbe hozatalához is, ha nem utálnék ennyire lelkizni. De mivel utálok, ez nem megy túl könnyen. Ráadásul felesleges is, mert csak ugyanazokat a köröket tudnám lefutni, az észérvek és az anyagiak erősebbek a vágyaknál. Meg a lustaság, meg a gyávaság, mert miért ne lehetnék én az a nő aki egyszer csak felhagy a nagyvárosi irodai élettel és elmegy vidékre szőlőt termeszteni, vagy kis kockás terítős éttermet nyitni, vagy beáll könyvet kötni, mert valakinek meg kéne már reformálni ezeket a mai könyveket, hogy ne essenek szét lapjaira. Valamiért azonban mégsem teszem ezek egyikét sem, egyrészt a hozzáértés hiánya azt hiszem előbb-utóbb lebuktatna, másrészt nem vagyok regényhősnő sem.

A másik magvas gondolat ami foglalkoztat, hogy mikor lesz már hétfő, hogy mehessünk a Lorettával vásárolni meg nézelődni, mert tornacipőm azóta sem lett, de arról közben lehet, hogy le is teszek jövő tavaszig, mert kezd befagyni a lábam. Az is még, hogy az új Julia Roberts filmet biztos, hogy megnézzük, mert annyira szép az a nő, hogy mindegy is, hogy mit csinál, elég ha csak ott álldogál, és már annyira régen volt új filmje. Az is még, hogy el kéne menni bowlingozni, mert régen voltunk, és szeretjük, és ma reggel ez jutott eszembe. Meg az, hogy hova menjünk nyaralni jövő nyáron, meg hogy mit vegyünk karácsonyra, meg hogy mikor tudok majd először az új nevemen bemutatkozni, és lesz-e mellé örömujjongás meg hipp-hipp hurrá a háttérből. Meg kéne nézni a twilight harmadik részét is, mert régóta tervezem, meg néhány gillmore girls epizódot is, mert még mindig csak az első évadnál tartok. A horoszkópom szerint ma új szerelem lép az életembe nagyon hirtelen és meglepetésszerűen, de azért próbáljak meg erre felkészülni. A horoszkóp készítők kissé ellentmondásosak, és nem gondolnak a férjes asszonyokra. Vagy igen, nézőpont kérdése.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr392336535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása