Zenóbia

Zenóbia

Halasnapok fotografálva

2010. július 12. - Zenóbia

Az van, hogy az Iván a hét mesterlövész egyikének leszármazottja. Vagy mind a hétnek egyszerre. Az alábbi fotón látható a bizonyíték. Ennyi csomó hasznos és nélkülözhetetlen dolgot lőtt nekem a céllövöldében:

Tulajdonképpen ez a leglényegesebb esemény, már amiről készült kép, és nem vagyunk rajta. Ebből aztán nem fogjátok megtudni, hogy milyen volt a Halas napok. De vettem egy sarut, amire már nagyon régen vágytam, és így néz ki:

az meg ott benne a lábam, alatta meg a kedvenc színes csíkos rongyszőnyegünk. A hétvége publikus része ennyi volt képekben elmesélve. Na jó tulajdonképpen van még egy kép a bográcsban fővő marhapörköltről, de gondolom olyat már mindenki látott. Ha még nem, akkor meg ahelyett, hogy itt olvasgatna szerezzen barátokat, akik főznek neki pörköltet bográcsban. A Kilenclyukú hidat is lefotóztuk, na jó, azt még ideteszem:

Jól értesültségünkre utal, hogy miután átjöttünk rajta, pár percig nézelődtünk körbe a pusztán, hogy hol a fenébe van a híd?!

Több kép már tényleg nincs mára. Menjetek aludni ti is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr812147535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása