Zenóbia

Zenóbia

(k)rémes nők

2010. április 08. - Zenóbia

Megjött az avonos (guano) guava krémem, epres joghurt illata van. Mindenki megszagolgatta és mondogatták, hogy hűűűű meg hááááá. Gondolkodtam, hogy itt hagyom kézkrémnek de ettől Loretta hidegrázást kapott, mert hogy ez nem kézkrém, hanem testápoló. (ehhez nagyon felháborodott arcot vágott) Szerinte ha például kézkrémmel kenném be az arcom attól lerohadna a bőröm. Hozott nekem bónusz termékmintát, az meg nekem nem kell, mert nem kenek zacskóból krémet magamra. Erre mondják, hogy a nők kiszámíthatatlanok. (meg mást is, csak azt nem írom ide le) 

Nemrég azon is kiakadt, hogy tök boldogan nekünk ajándékozott egy nagy flakon habfürdőt, amiről kiderült aztán később, hogy simán elhasználom tusfürdőnek, mert mi sosem fürdünk kádban. Egy világ dőlt össze benne, most épp van neki 6 flakon felesleges habfürdője, mert vásárlásnál ő is meg a pasija is benézte az akciót (ebből is látszik, hogy összeillenek), de én biztos nem kapok belőle.

Abban viszont egyetértünk, hogy márpedig a sötétbarnát nem illik felvenni feketével. Aki mégis felveszi, arra összehúzott szemmel nézünk szigorúan.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr941904693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása