Zenóbia

Zenóbia

valentin nap

2010. február 19. - Zenóbia

Ezúton szeretném jelezni a film készítői felé, hogy amikor azon gondolkodtak hogy milyen kötelező elemet hagytak ki a filmből, arra a terhes nő a válasz.

Más minden volt benne, de tényleg.

Az embernek olyan érzése támadt, mintha megijedtek volna, hogy az esetlegesen kimaradó náció vagy korosztály majd fellázad és letépi a fejüket, ezért biztosra mentek.

Volt gyerek, tinédzser, meleg, időskori, megcsalós és barátságból szerelem is, mindezt pedig fekete, fehér és indiai emberek nyújtották, plussz még két kutya és a végén néhány kacsa is.Pár pillanat erejéig még apácák, zsidók és fogyatékos kislány is szerepelt a filmben, mondom hogy nagyon félhettek.A legjobb a bakiparádé volt a végén, és hogy Julia Roberts még mindig gyönyörű.

Iván valószínűleg negyed óráig bírta volna, még jó hogy fel sem merült, hogy vele nézzem meg. De hogy lássam mennyire velem van érzelmileg, mozi közben írt azért sms-t, hogy a repteres jelenet volt-e már, mert kb. ennyit tud a romantikus filmekről, hogy az biztos hogy van bennük. Volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr891768759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása