Minimálbejegyzés, sok képpel, meg linkkel, hogy ha netán azért vagy itt, mert meg akarnád csinálni a Répatortát, vagy netán a Répatorta Cupcake-t, nem pedig azért, mert már hiányoztam, akkor azért ne csesszek ki veled túlságosan.
Itt megtalálod a receptet, itt meg azt, hogyan kell marcipánrépácskákat gyártani. Az utóbbihoz annyit azért hozzáfűznék, hogy a narancssárga festék kiválóan létrehozható piros és sárga megfelelő keverékéből. Meg annyit, hogy szerintem aki marcipán répácskák gyártására adja a fejét, az mind elmebeteg. Ide értve engem is.
Egyébként meg imádom a répatortát, az én listámon benne van az első háromban, pedig rohadt hosszú listám van. Képek! Az egyiken felfedezhető a világ lecukkerebb dundi répája.
A Cupcake verziót az Rday-re vittük, rohadt gyorsan el is fogyott. Mert nem vittünk eleget. Azért. A répácskákat meg a Loretta gyártotta, az elsőn sírva röhögtünk, de aztán meg mennyire répaszerű répák lettek, hát nem? De.
Kulisszatitokként még annyit hozzátennék, hogy mivel a Cupcake verziónak bírnia kellett a napsütést is, ezért a mascarpone-s krémbe került egy zacskó Expressz Zselatin Fix is, úgy strapabíróbb.