Zenóbia

Zenóbia

Répatorta Cupcake

2014. május 23. - Zenóbia

Minimálbejegyzés, sok képpel, meg linkkel, hogy ha netán azért vagy itt, mert meg akarnád csinálni a Répatortát, vagy netán a Répatorta Cupcake-t, nem pedig azért, mert már hiányoztam, akkor azért ne csesszek ki veled túlságosan.  

DSC_0015.JPG

répatorta3.jpg

Itt megtalálod a receptet, itt meg azt, hogyan kell marcipánrépácskákat gyártani. Az utóbbihoz annyit azért hozzáfűznék, hogy a narancssárga festék kiválóan létrehozható piros és sárga megfelelő keverékéből. Meg annyit, hogy szerintem aki marcipán répácskák gyártására adja a fejét, az mind elmebeteg. Ide értve engem is.

Egyébként meg imádom a répatortát, az én listámon benne van az első háromban, pedig rohadt hosszú listám van. Képek! Az egyiken felfedezhető a világ lecukkerebb dundi répája.

DSC_0020 (2).JPG

A Cupcake verziót az Rday-re vittük, rohadt gyorsan el is fogyott. Mert nem vittünk eleget. Azért. A répácskákat meg a Loretta gyártotta, az elsőn sírva röhögtünk, de aztán meg mennyire répaszerű répák lettek, hát nem? De.

Kulisszatitokként még annyit hozzátennék, hogy mivel a Cupcake verziónak bírnia kellett a napsütést is, ezért a mascarpone-s krémbe került egy zacskó Expressz Zselatin Fix is, úgy strapabíróbb.

Zenóbia a Facebookon!

répatorta2.jpg

répatorta6.jpg

répatorta5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr216025805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása