Zenóbia

Zenóbia

Málnás-tejszínes pohárkrém

2013. június 07. - Zenóbia

Egy habkönnyű nyári desszert, amitől a vacsoravendégeid mind úgy elalélnak majd, hogy sikítva-hörögve követelik rajtad az újabb meghívást. A Dr. Oetker ezek után fizethetne is nekem, vagy esetleg elláthatna ingyen pudinggal egy évre, mert az összes új termékükre lecsapunk, mint vak tyúk a takonyra akinek muszáj. Nincs rá magyarázat, beépítettek egy chipet az agyunkba, ez lehet még esetleg.

málnálstejszínhab1.jpg

Málnás-tejszínes pohárkrém

Hozzávalók:

- Dr. Oetker Málnás-Tejszínes krém

- 2,5 dl tej

Vedd meg, bontsd ki, öntsd hozzá a tejet, kapcsold be a robotgépet egy percre. Kanalazd poharakba, ez két ilyen kafa pezsgőspohárnyi mennyiség, na jó két és fél, de azt a felet kiettem az edényből. Sose ilyen randa pezsgőspoharat nem láttál még, tudom, én sem.

Ha még ennél is jobban (pedig az már nehéz) ki akarsz tenni magadért, akkor a pohár aljába helyezz el akkurátusan pár szem málnát, de az már aztán tényleg mindennek a teteje.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr915307606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NemNick 2013.06.09. 00:22:24

EZ mi? És miért címlapos?
süti beállítások módosítása