Zenóbia

Zenóbia

Csak azt szeretném

Bejegyzés alcíme...

2013. január 31. - Zenóbia

mondani azoknak, akik örülnek a januári tavasznak, hogy emiatt akkora pókokkal fogjuk együtt tölteni a nyarunkat, mint a fejem. A bacilusok nem érdekelnek, meg a globális felmelegedést is nagy ívben leszarom, de azt, hogy idén nyáron megint nem lehet majd kiülni az erkélyre esténként borozni, mert megszállják a rohadék nyolc lábúak, azt viszont egyáltalán nem szarom le, hanem mélységesen idegbeteg leszek tőle. De hát teljesen hiába beszélek, a hangomban érezhetően egyre nagyobb kétségbeeséssel, mindenki csak elnézően vigyorog. Gyertek, és júliusban aludjatok az erkélyünkön egy éjszakát, tök jó lesz, tényleg. Nálam jobban senki nem rühelli a hideget, nagyon tudok fázni, de most úgy szeretnék mégis. Kedves időjárásfelelősök, akik teljesen meg vagytok zavarodva mostanság, tegyétek végre amit tennetek kell, mármint feltéve, ha az nem az, hogy minél jobban megszivassatok minket, pókfóbiásokat. Jé, milyen régen rinyáltam már az időjárás miatt, tisztára hiányzott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr425054702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retinax 2013.01.31. 21:36:32

Nos, a hosszú élet egyik titka az, hogy ne aggódjunk olyan dolgokon, amikre nem vagyunk hatással. A pókok miatt ráérünk aggódni a nyáron, amikor jönnek, most meg örüljünk a tavasznak, két hét múlva meg örüljünk a mínusz húsznak, tavaly is ez volt, most se lesz másképp, mert a másik bölcsesség meg az, hogy nem eszi meg a kutya a telet. Lesz itt még olyan gyümölcsvirág és pók elfagyás, hogy ihaj!

Zenóbia 2013.02.01. 09:40:58

@retinax: A próféta szóljon belőled, mármint a pókelfagyásról :) amúgy én is osztom a nézetet, hogy ráérünk akkor aggódni ha már van miért, de ez ekkora mértékű pókfóbiánál, mint ami nekem van, sajnos nem opció. :)

retinax 2013.02.01. 12:39:29

Az a baj, hogy teljesen hatástalanok a bevált módszerek. Úgy értem, lepkére lepkehálóval megyünk, szúnyog ellen jó a szúnyogháló, de a pókháló egy cseppet sem segít a pókok ellen.

Zenóbia 2013.02.01. 15:47:00

@retinax: :D azta! ez durva poén volt :D
süti beállítások módosítása