Zenóbia

Zenóbia

És már semennyi

2012. augusztus 06. - Zenóbia

sem, mert nem oly soká alvás, aztán ötkor csörög a telefon, hogy keljél fel Zenóbia, mert itt a munka megint, éljenéljen soká a munka. Nem kelek ám fel ötkor attól még, hogy csörög, csak fél hatkor, de akkor is, az is pont elég szar, na. Fél órán keresztül csak ébredezek, annyi kell az agyamnak, hogy feldolgozza a csörgést. Megnéztük ma a Batmant, kurva jó volt, nemes egyszerűséggel ennyit bírnék erről mondani. Amit nagyon várok az a Feláldozhatók második része, és már azt is kitaláltam, hogy majd a hűvös őszi-téli hétvégéken tartanunk kell majd az Ivánnal Die Hard maratont, meg Szállító maratont. Meg Rocky maratont is kéne, de az sírós. Mármint nekem sírós, nem az Ivánnak. Meg az új James Bondot is megnézzük majd, bár a pasi semennyire sem jó benne, mondjuk nekem Pierce Brosnan sem tetszett, szóval tök mindegy. Tom Cruise sem tetszik, mégis jó volt a legutóbbi Mission Impossible is. Mondtam is az Ivánnak, hogy remélem értékeli a lelke mélyén, hogy én kizárólag ilyen filmekre vagyok hajlandó moziba menni, amiben szétlőnek mindent. Ma épp a klíma miatt mentünk, mert tegnap már nagyon láttam rajta a véget, és hiába van az úgy, hogy én bírom a meleget, ha a másikon meg látod, hogy nem bírja, az mégis csak szar érzés. Jövőre nem úszom meg a klímát, de nem baj, majd legalább milyen jókat fogunk veszekedni azon, hogy hány fok legyen a lakásban. Úgysem veszekszünk soha semmin, nem állapot ez így.

A vezetéssel kapcsolatban azt mondjuk nem ártana még gyakorolnom, hogy ha kiszállok az autóból, akkor vegyem ki a kulcsot, ha meg kivettem, akkor zárjam is be az autót, ha már, mert ma tök jól végignéztük úgy a mozit, hogy nem zártam be, mert hát az az Iván dolga, nem az enyém.

Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy a jó istenbe fogok én leszokni a napi két pohár boromról, mármint minimum két pohár volt ez a nyaralás alatt, ajjajjjajj. Nehéz-nehéz az élet. A bor meg finom.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr144699275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása