Zenóbia

Zenóbia

Nem sok semmi

2012. július 09. - Zenóbia

Úgy havonta háromszor megemlítem szerintem, hogy mennyire nagyon rohadtul tudnám élvezni, hogy ne dolgozzak egyáltalán, hanem én legyek a háztartásbelik gyöngye. Szóval aki a legelejétől fogva olvas (sziaLilla), az ezen a bekezdésen nyugodtan ugorjon át. Direkt felkeltem iszonyú korán, hogy jó csomó minden beleférjen a napba, és bele is fért jó csomó minden. Hajnali torna, erkélyen tejeskávézva bambulás, vezetés apuval, fagyizás apuval, főztem is, meg tébláboltam is céltalanul, meg csináltam gofrit az Ivánnak mire hazaér. Megnéztem végre a Hajnalhasadást is, amit csak egyedül lehet, mert ha itthon van hülye vámpírarcokat vág folyton, amitől nem annyira tudom átérezni Bella és Edward románcát, annál inkább át tudom érezni azt, hogy én ennek az embernek soha többé nem sütök gofrit.

Tudom, hogy Hajnalhasadást nézni roppant ciki meg minden, ettől még nekem ez a rész nagyon bejött, kurva jól megcsinálták Bellát, hogy minél szarabbul nézzen ki. Sokat segített volna még a dolgon, ha már kész lenne a sötétítőfüggönyünk, mert akkor a sötétben játszódó jelenetekből is többet láttam volna mint vibráló foltokat, de sebaj. Pedig guvadt szemekkel tapadtam a kanapé legszéléről a tévére, de minden hiába. A mai napból még hátra van az erkélyen borozás, holnap is ezt akarom, nem akarok dolgozni menni, itthon akarok maradni, és ugyanezt csinálni mint ma, csak egy másik filmmel, és gofrit nem sütnék, mert gofrisütőt takarítani fos.

Meg még az is volt, de ezt nem szeretném minden napra, hogy a rohadt pms miatt ilyenkor fel akarok zabálni egy fél disznót nyersen. Lehetőleg karamellába mártogatva. A két kiló őszibarack, meg a fél dinnye után azt kezdte követelni a szervezetem, hogy akkor ez most nem kaja volt, csak gyümölcs, egyél inkább téliszalámis szendvicset sajttal meg majonézzel, aztán egyél csokit meg kekszet meg nutellát. Kemény voltam és téliszalámis szendót nem adtam neki, csak némi csokit meg kekszet, hogy befogja végre a száját. Gyanús nekem amúgy, hogy amíg nem voltam ilyen diétakirálynő, addig a pms sem hozott ki belőlem ennyire keményen dolgokat, csak mióta szarrá koplaltam magam, azóta akarok fél disznót enni, előtte elég lett volna egy negyed is.

A körmömről leszedtem a lakkot, a csillámok alól nem jött le a zöld. Most foltos a lábkörmöm, újra kéne kenni valamivel, vagy járjunk tornacipőbe egy-két napig. Ez lesz. A Tescoban meg tegnap azzal a jelszóval, hogy ebben a hónapban elmegyünk nyaralni, ezért addig ne költsünk semmit, ott hagytunk annyi pénzt, amennyit még soha az életben nem sikerült. Mert annyira ügyesek vagyunk. Mindenesetre wc papírunk az most van egy-két hónapra például.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr294638679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása