Zenóbia

Zenóbia

Láb

2012. július 03. - Zenóbia

Jelentem, mindenki életben maradt a városban, bár mikor egy macska ment át előttem, akkor igyekeztem feltűnés mentesen gyorsítani. Ma már nem sírtam, kaptam dinnyés tic-tac-ot (nehogy azt a négy kalóriát elfelejtsem feljegyezni aztán ám), nem rontottam el a váltásokat, meg nem rángattam annyira a kormányt, mint akit elkapott a kezdődő parkinson. Annak viszont, hogy a váltás meg a pedálnyomkodás jól menjen, egyelőre az az ára, hogy nem veszem észre például a lámpát, ami piros, mert annyira boldog vagyok attól, hogy jé, tudok váltani meg taposni. Ismervén a szerencsés alkatomat, most kicsit félek, hogy ha elsőre sírás volt a vége, másodjára cukorkás mosoly, akkor vajon mi jöhet harmadjára? Csütörtök este kiderül. Holnap kicsit inkább iszom, a vezetés helyett.

Hát ezt meg muszáj megmutatnom, mert szerintem ilyen AZTAKURVA látvány, ezek itt kérem a diszkókirálynő körmök. A kezemen csak zöld van, csillám nincs, hogy kifinomult legyek. Nekem azért könnyű az ilyen, mert mivel kizárólag három színből áll a ruhatáram - most itt tesztelhetnélek titeket, hogy aki tudja mind a hármat, az kap egy zacskó mesekekszet - , ezért simán megengedhetem magamnak a durva színű körmöket. Hát ugyehogyugye.

lábujj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr564626803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.07.03. 22:48:23

fekete-feher-szurke? csak tipp, de megneztem, en mit hordok :D

Zenóbia 2012.07.04. 11:00:21

@ajmfebulosz: Ez de durva! :D tiéd a mesekeksz! lassan már egész ajándékcsomaggal készülök :D

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.07.04. 13:17:25

nemar! eskuszom, hogy magambol indultam ki! :)
süti beállítások módosítása