Zenóbia

Zenóbia

Takarítsá Ribanc

2012. június 01. - Zenóbia

Mostanában megint rájöttem, hogy sokkal jobban megy a takarítás, ha üvöltő zenére művelem. Annyira üvöltőre, hogy porszívózás közben is halljam, meg a szomszédok is hallják. Szerencsére a két oldalsó nagyot hall, a hátsót meg úgyis utálom a rohadék macskái miatt, akik viszont legalább már nem szarnak az autónkra, mert elzártuk előlük fasza kapuval.

Mai takarítós zenék:

Meg ez is, nagyon szerettem a leszbikus lányokat, az egész első albumért teljesen oda vagyok máig. Az Iván meg utálja.

Miután ütemre kipucoltam a wc-t, meg a kádat, meg porszívóztam, port töröltem, közben mostam és teregettem is néha, este tízkor még nekiálltam vasalni, de azt már Paprika tv-re éles váltásként. Egy olasz pasi főzött benne, és olyanokat mondott, hogy ezt még egy hülye is meg tudja csinálni, vicces volt. Azt említettem már, hogy a világ legundorítóbb házimunkája a portörlés?! Hányszor?

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr844560362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása