Zenóbia

Zenóbia

Mit is, mit is

2012. április 04. - Zenóbia

Az öltözködésről mit is akartam, mit is akartam. Na körülbelül ennyire érdekfeszítő és hátborzongatóan izgalmas lesz a téma, hogy már azt sem tudom mi a fenét akartam ezzel. Az egyszer biztos, hogy közlekedési lámpának sosem fogok öltözni, bármennyire is szeretne az Iván ebbe az irányba terelni. A tavasz miatt úgy saccra a nők kilencvennyolc százaléka nézi át a ruhás meg cipős szekrényét, hogy na akkor mit hajítsunk ki, mit tartsunk meg és mit kell azonnal de rögtön beszerezni, mert nem élhetünk anélkül. Én például sosem lehetek boldog ember az óriásplakátokon látható Tezenis szoknya nélkül. Tök egyszerű, de van rajta masni, az ilyenekért megveszek. Az egész telet kihúztam két pulóver meg egy csizma vásárlással, mert télen képes vagyok ugyanabba a három farmerbe és ugyanabba az öt pulcsiba járni hónapokig, mert leszarom az egészet. Ja, én vagyok a női nem szégyene.

De ilyenkor, mikor elárasztja a világot a virágillat, meg a ház előtt négy darab rózsaszínbe borult szilvafa vár minden nap haza (le is fogom fényképezni), még rajtam is kitör az öltözködhetnék. Ennek jegyében természetesen írtam egy listát a szükséges dolgokról, meg azokról amiket akkor vennék meg ha valami csoda folytán lenne úgy háromszázezer forintom ilyesmikre. A szükségesek közül meglepetésszerűen magamévá tettem két tornacipőt, egy sötétkék egy fehér, a sötétkék a tavalyi fekete helyett, aminek orbitális méretű lukak lettek a talpán idénre, fehérre meg mindig is vágytam, illetve három pólót, fehér, fekete és figyelem egy szín következik: kék. A kéket csak félve fogom felvenni, mint roppant feltűnő darabot, ugyanis van neki színe. Élénk kék ráadásul, ezt kapjátok ki. Természetesen csak azért vettem meg, mert szürkéből már nem volt méret, és egyszerűen muszáj volt hármat venni, mert csak. De jövőhéten kiszedik az utolsó varratokat a számból, ennek örömére pedig a Lorettával nekiveselkedünk és elmegyünk nézelődni. Igen, lesz éppen arra merő véletlenségből egy Tezenis is, meg balerinacipő árusító hely is. Nahát-nahát.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr54362656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása