Zenóbia

Zenóbia

Lindt

2012. február 15. - Zenóbia

csokit kaptam Valentinre tegnap, meg is állapítottam, hogy az Iván tényleg szeret. Ha bárki ilyet kap bármikor, azt tutira nagyon szeretik, mert az ember csakis annak ad oda Lindt csokit, ahelyett hogy megenné az egész dobozzal egymaga, akiért odáig van. Áh, isteni, de tényleg!

Az Iván békás gumicukrot kapott, meg kesudiót, mert rögtön utánam ez a két legfontosabb dolog az életében. De lehet, hogy valamelyik előttem van a sorban, csak nem vallja be, mert tapintatos lélek. Az. Hű, most eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor megnéztük Lorettával a Valentin nap című rettenetes fost a moziban, maradandó élmény volt az biztos.

A Valentin nap egyébként meg egyszerűen csak ennyiről szól, egy csoki vagy egy zacskó gumicukor. Emiatt kell ilyen kurva nagy balhét csapni, de most tényleg?! Vegyél egy zacskó cukrot, háromszáz forint, kapsz érte puszit, hidd el, jó lesz. Sokkal kevesebb energia, mint évente előadni, hogy a rettentő fennkölt elveid miatt egyszerűen nem vehetsz meg egy szál virágot, mert valószínűleg másnap lerohadna a karod tőből. Aki a kissé már elkopott, amerikaiünnepfújundorítópénzlehúzás szöveggel jön, az ha jól sejtem Mekiben sem evett még soha, és a hot-dogot is ördögtől valónak tartja, hiszen jól tudja, hogy egyik sem a nagy magyar alföldön termett fóliasátorban.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr504115507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása