Zenóbia

Zenóbia

Kéne

2012. január 18. - Zenóbia

Tudjátok mit kéne? Azt kéne, hogy ebben az évben először újra felkeljek reggel fél hatkor, ne pedig csak egy laza mozdulattal kinyomjam a telefont és aludjak tovább fél nyolcig, amikor amúgy már bent lehetnék, ha felkeltem volna. Bármennyire is hideg van meg negyven napos január, ettől még nem kéne ennyire rohadt lustának lennem. Az a két óra plusz alvás az pont milyen jó lenne nekem délután, így meg nincs plusz két órám az életre, hanem mínusz van, aminek érzem is rendesen a hiányát. Szedd már össze magad Zenóbia, asszem ha nem történik meg ez hamar-gyorsan, akkor fejbecsapkodom magam egy lapáttal vagy valami, hátha inspirálóan hat majd.

Ma van rajtam ekg mérő gép, hogy megnézzük, azért extrázok-e mert sok a gyógyszer, vagy azért mert csak. A nővérke megnyugtatott reggel, amikor mondtam neki, hogy ha nem muszáj ne harmadik mellnek celluxozza már rám a gépet, hanem tegyük kicsit lejjebb, hogy ne izguljak, ma így is úgy is hülyén fogok kinézni. Abszolút megnyugodtam. Most olyan, mintha a jobb oldalamból egy alien akarna kitörni, de szerintem még mindig jobb mint a harmadik, ráadásul kocka alakú mell. Ez is azért van, mert nincs otthon elég parasztblúzom, az alatt elférne egy rámragasztott mosógép is bezzeg. Tegnap vehettem volna egyet, mert a leárazásoknál esküszöm még azt is találhattam volna szerintem. Nekem az a gyanúm, hogy ilyenkor a legtöbb helyen előszedik a tizenéve a raktárban porosodó cuccokat, amik a kutyának sem kellettek már akkor sem, és megpróbálják ránk sózni, mert nézd már milyen olcsó. Az hát, de attól még egy fos marad. Voltak azért olyan dolgok is, amik tényleg jól néztek ki, és tényleg le is voltak árazva, de nem vettem semmit, mert most nem öltözködünk, hanem fogakat csináltatunk.

Kéne még visszaállni a rendszeres tornára, meg a rendszeres evésre, nem pedig időnként rávetni magam az édességhalmokra és megenni belőlük még kabátban állva egy kilót, a papírt azért le szoktam szedni, bár néha necces, de annyi nem árthat meg az én vas gyomromnak, ugye. Bele kéne kezdeni ebbe az új évbe na, nem pedig leragadni a karácsonyi szünetnél, bármennyire is jó volt. Aznap amikor először felkelek reggel, ez terveim szerint holnap lesz, de ez a tervem elseje óta, szóval némileg kezdek szkeptikus lenni, szóval aznap.... Nem tudom mi lesz aznap, azért ez nem egy akkora kurva nagy teljesítmény, hogy megjutalmazzam magam miatta, de aznap biztosan nagyon álmos elégedett leszek, hogy átléptem a korlátaimon, és bejöttem busszal dolgozni korán a sok iskolással együtt, akiket utálok mint a szart mert nekem ez túl sok reggelente, ahogy ők léteznek.  Áh..

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr343573245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása