Zenóbia

Zenóbia

Nyaf-Nyaf

2011. december 23. - Zenóbia

Egyébként pedig rólam mindenki azt gondolja, hogy mekkora fakír vagyok, mert milyen jól viselem a hülye egészségügyi problémáimmal járó kezeléseket, hát nem, nem vagyok az, és nem, egyáltalán nem viselem jól, ráadásul most már kezd elegem is lenni.

Most már erre az évre, ez igazán nem sok, már csak egy hét van, hadd ne legyen már semmi bajom, légyszi hozza ezt a Jézuska. Főleg, hogy erre a nyamvadt karácsonyra várok hónapok óta, tudjátok jól, hogy nekem ez van egy évben, a nyár annak minden előnyével, meg a karácsonyi két hét pihi, a családdal, az ajándékokkal, a bejglivel, a giccsel, az év többi hónapjában csak vegetálok, hadd legyen most akkor ez jó, ez az egy hét még az évből. Aztán januárban leszarom, húzzuk ki még a menthetetlen fogaimat, úgyis rühellem az egész januárt, mert az mindig egy fos.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr483490096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása