Zenóbia

Zenóbia

Megint az amerikai

2011. november 04. - Zenóbia

Végül tegnap sikerült megnézni Az amerikai utolsó fél óráját, az Iván csak úgy hívja, hogy "a film amiben nem történik semmi", és van is ebben némi igazság. Nekem tetszett, de tény, hogy aki nem depressziós éppen, az heveny agyérgörcsöt kap a végére, aki viszont éppen az, annak kiváló alkalom a másfél órán keresztül világfájdalommal eltelve bámulásra.

Ezen a héten szerintem minden nap péntek van, ma véletlenül tényleg, de tegnap is az volt és holnap is az lesz. Ez nem azt jelenti, hogy a héten minden nap bulizni megyek, mert volt idő, mikor a péntekek ezt jelentették, de rohadtul nem hiányzik már, most tényleg. Hétvégére mézes puszedlis terveim vannak, a hétvége hosszúságát tekintve pedig itt meg is állok azt hiszem a sorolásban. Ez milyen nagyanyósan hangzik már, hogy a pénteki buli helyett inkább puszedlit sütök kis köténykében. Kék alapon fehér pöttyösben, csak hogy jobban el tudjátok képzelni a dolgot. De azért legurítok majd közben egy-két pohár bort és akkor az már majdnem buli.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr13352750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása