Zenóbia

Zenóbia

Ja, és hogy

2011. október 02. - Zenóbia

Tegnap egyébként vettünk egy autót, azon kívül, hogy sütöttem sütit még ez is történt. Hogy melyik a fontosabb, döntse el mindenki maga. Ford Mondeo, hat éves, grafit-metál színű, szép és még nem jött velünk haza, majd egy hét múlva. Iván azóta rémülten néz, hogy kiadtunk ennyi pénzt egy autóért, ráadásul úgy, hogy nincs is pénzünk, így kell ezt. A következő egy évünk csúnya lesz. Én örülök neki, ez pont az a dolog most, amin teljesen felesleges idegeskedni, attól nem lesz több, és úgyis megoldjuk ezt is, autó meg kellett.

A spórolósoknak még azt is üzenem, hogy a nagyi sötétben fürdik, sötétben mos hajat, és nem használ hajszárítót, hanem kendőbe bugyolálja éjszakára a fejét, reggelre megszárad az magától. Az előbb pedig megégettem a kezem, mert béna vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr433271666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása