Zenóbia

Zenóbia

Bizsereg

2011. szeptember 22. - Zenóbia

Bizsereg a jobb gyűrűs-lábujjam, ehhez nem fűződik semmiféle babona? Mondjuk: Ha bizsereg a jobb gyűrűs-lábujjad, hamarosan kapsz egy csokit. Eddig nem nagyon történt semmi, pedig már bizsergés van egy ideje. A hűtő meg rohadtul zörög, emiatt fel kéne állnom a kanapéról és jól belerúgni, attól eddigi tapasztalataim szerint elhallgatna, de ahhoz ki kéne bújnom a takaró alól, így aztán a hűtő zörögni fog továbbra is. 

Az Iván éppen kicsapong a volt kollegáival, ez a kicsapongás mondjuk röhejes szóhasználat annak fényében, hogy kocsival van szegény. Ezt említettem már, hogy megint elromlott a peugeot? Nahát, gondolom jól meglepődtetek. Szóval Peugeot 406 kiváló állapotban potom áron eladó, hirdessétek ismerőseitek között, akiket nem szerettek annyira. Amúgy fék már van benne, mert leutaztunk Körmendre egy használt vákuumszivattyúért, amit a csávó a falu szélén tárolt saját roncstelepén adott át, simán el tudtam képzelni, hogy az ellenségein átment egy traktorral, aztán elásta őket az autók alá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr853247270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása