Zenóbia

Zenóbia

Vásáros lányok

2011. június 03. - Zenóbia

Viszont tegnap megvettem a ruhát amiben végigküzdöm az idei esküvőket, állati jól nézek ki benne, most nem azért mondom, de azért majd igyekszem nem elhalványítani a menyasszonyokat, ha-ha.  Bár ez az a típusú ruha, amire végzetes hatást gyakorolhatnak az elfogyasztott sütik. Sajnos nem vehetek hozzá tíz centis sarkú cipőt, azon egyszerű okból, hogy nem tudnék benne menni, pedig azzal még azért lehetne javítani a helyzeten. 

Az a nőknél nagyon ritka és furcsa helyzet állt elő tegnap a Lorettával meg velem, hogy nagyjából az összes boltban ahova bementünk, meg tudtuk volna venni a fél kínálatot. Ettől csupán az az aprócska probléma tartott minket vissza, hogy még mindig nem nyertük meg a lottót. Olyanok voltunk mint akik még sosem vásároltak, lelkesen tapogattunk mindent és mutogattuk egymásnak, hogy az is de jó nézd, és ez is, és próbáljuk fel, de cuki, de édes, áh, nem érdekel megveszem. Éles váltás volt ahhoz képest, hogy ősszel úgy jártunk, hogy öt boltból semmi sem tetszett, akkor úgy lelombozódtunk, hogy azóta kb. nem voltunk sehol nézelődni, hát most megkaptuk. Több százezer forintot el tudnék költeni ruhára/cipőre, bár gondolom ez nem lep meg senkit. Ehhez képest mit kívánok a születésnapomra? Egészséget meg boldogságot, de hát mi a boldogság, ha nem egy pár cipő?    

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr272953507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása