Zenóbia

Zenóbia

Éden Hotel és csapatépítés, ilyesmik

2011. május 13. - Zenóbia

és hazament az Ádám, hát ezt nem hiszem el. Tök vicces, hogy élvezem nézni ezt a műsort, és izgulok, meg kedvelem, meg utálom őket, nekem eddig még ez kimaradt, hát most új tapasztalatokkal gazdagodtam a tv nézés terén. Mivel biztosan fúrja az oldalatokat a kíváncsiság, Alíznak és Kristófnak drukkolok legjobban, és borzasztó igazságtalannak érezném, ha alpáriSzandra nyerné, vagy az újak közül valaki, de ezt nagyjából kizártnak tartom. Jövő hét csütörtökön a Kornéliánál alszom, mert a férje elhúz csapatot építeni, és fél egyedül, és én jutottam eszébe mint megoldás. Ezen először irtó jót röhögtem, mert nálam jobban senki nem tud félni, de mégis jobb ketten félni, mint egyedül. Viszont közben eszemben jutott, hogy aznap lesz megint párválasztó, nekik meg nincs tévéjük, szerintem ez nagyfokú tapintatlanság tőlük, mert az egy dolog, hogy ők nem akarják nézni, de mi lesz velem így? Még jó, hogy létezik a hogyvolt. Mesélte a Kornélia, hogy a férje cége küldött egy kérdőívet, hogy mi a véleménye a csapatépítőkről, mert nekik fontos a család véleménye is. Ez eleve egy vicc szerintem, de ha nekem kéne teljesen őszintén válaszolni egy ilyenre, akkor az lenne a nyilvánvaló válasz, hogy amíg nem dug félre, addig részemről rendben, és igen, a saját cégem bulijaiból indulok ki, ahova én már csak azért járok, mert szórakoztató figyelni, hogy ki kivel jön össze. Nyilván ehhez kellett úgy tíz éves rutin, mert az első ilyen bulin én is tök részegen pezsgősüveget lóbálva táncoltam és énekeltem a né-nánánnáááát, majd smároltam vadul egy fickóval akit ott láttam először, de sajnos nem utoljára. Nem volt mit tenni, azt mondta, hogy milyen szép vagyok, mi kellhet még egy nőnek ennél több? Végül nem lett belőle gyümölcsöző kapcsolat mégsem, mint ahogy akkori kedvenc kolleganőmnek sem jött össze a későbbiekben rajongása tárgyával a dolog, pedig boldog névnapot üzenetet is írt a srácnak, aki visszaírt, hogy köszi, de ma Szilárda nap van, Szilárd majd máskor lesz. Ennyit a Zenóbia részegen művelte dolgokról, ez is több a kelleténél.

A héten megvolt az első napsütésben ülünk a ZP-ben és dumálunk a Kornéliával esemény is, annyira ránk fért már, persze, mert a gyerek elviszi minden idejét, felháborító. Janóka egyébként tipikusan az a gyerek, akit meg kell zabálni, ahogy azt a mosolygós arcú fejkendős nagymamák szokták mondogatni. A pultos lány ódákat zengett Kornéliáról, hogy mekkora jó fej már, hogy nem otthon ül a sarokban, mint más rendes anyukák, hanem ZP, meg martini meg minden, az ő ismerősei nem mennek sehova bezzeg. Mi is alig jutottunk be amúgy, mert a babakocsi nem fért be a korlátok között, szét kellett szedni, és darabonként átadogatni, majd ott újra összerakni, de nem vagyunk azok a feladós típusok. Mire ezzel végeztünk, addigra odajött a biztonsági őr, aki addig csak messziről röhögött rajtunk, hogy van gazdasági bejárat, legközelebb használhatjuk azt. Szóval kismamák nagy babakocsival, akik ZP-be mentek, gazdagodjatok ezzel a hasznos információval. Egyet fizet kettőt kap akció is van amúgy minden hétköznap este fél nyolcig vagy valami ilyesmi, szóval tökre megérte apró darabkákra bontani a babakocsit. Akik izgulnának, hogy de hát ha a Kornélia megivott négy duplamartinit, akkor hogyan tolta haza a gyereket, azoknak elárulom, hogy Janókát időközben hazavitte az apja, mert rendes ember. nem úgy mint a részeges felesége

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr462900170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása