Zenóbia

Zenóbia

Kirándulás Egerben már megint

2011. május 08. - Zenóbia

 Biztosan van valami elmebeteg vonzódásunk Egerhez, hogy már megint ott nyaraltunk a hétvégén. A változatosság kedvéért most a Piék is jöttek velünk, nyilván kíváncsiak voltak, hogy miért járunk oda folyton. Ismét jól sikerült amúgy, attól eltekintve, hogy az időjárás finoman szólva is kiszúrt velünk, konkrétan tíz fok volt a legmagasabb hőmérséklet kb. tegnap meg ma. A fogadóban ahol megszálltunk valószínűleg nem fűtöttek be vagy tíz-húsz éve már, így péntek este nem kellett attól tartanunk, hogy megromlik a tej amit reggelire vettünk. Másnap estére aztán már kértünk némi celziust, és kaptunk is. De mi kemények vagyunk, meg a fiúk szivarozni akartak, így aztán kiültünk a pincék elé. Rajtam volt két zokni, bélelt tornacipő, farmer, trikó, póló, vékony pulcsi, vastagabb pulcsi, vékony kabát, sál, meg az Ivánnak a vastag pulóvere minderre még rá. Ez azt eredményezte, hogy csak a lábam fázott már, meg azt is, hogy az Iván időről-időre rám nézett, és közölte, hogy: De hát ennyire nem fázhatsz, és látszott a szemében a csalódás, hogy nem én leszek az, akivel a fűtésen fogjuk megspórolni a maseratira valót. 

Egyébként én nem tudom mi történt, de annyira fáradtan jöttünk haza, mint akiket a pincék körül kergettek egész hétvégén, csak ülünk a kanapén és meredten nézünk. Az én fáradtságomnak kicsit az is lehet az oka, hogy egész végig meg voltam feszülve, hogy nehogy megint rosszul legyek, nem akarom az egri kórházat is kipróbálni, jajj-jajj kisvasútra szállunk, nehogy a hegyen legyek rosszul, mert oda hogy jön fel a mentő, nehogy megártson egy deci bor, nehogy megártson a hideg, a meleg, három darab lépcső, vagy a hamuban sült pogácsa, és mindezek mellett próbáltam úgy tenni, mintha azért nem lennék teljesen agyament. Szóval ez önmagában elég fárasztó, és bár már nagyon gyakorolom a pozitív gondolkodást, azért még nehezen lépek túl a hülye félelmeken. De hogy a többiek mivel ütötték ki magukat így, azt még mindig nem tudom, nem is ittuk végig az összes pincét pedig. Remélhetőleg majd jövőre újra próbálkozunk ezzel. 

Láttunk viszont rendkívül szimpatikus fiatalokat, némelyiket azért gondoltuk elmebetegnek mert egy szál trikóban nyomta egész éjjel, gondolom most kezdett gyúrni vagy valami, némelyiket meg azért, mert horogkeresztet hipózott a pulcsija elejére, járna inkább gyúrni ő is, mindannyiunknak jobb lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr402888144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása