Zenóbia

Zenóbia

Hétvégi programajánló

2011. április 15. - Zenóbia

Éles témaváltással megosztom veletek, hogy nagyon szép fényes vadonatúj edénykészlettel gazdagodtunk, ennek örömére a hétvégén kitakarítom a konyhaszekrényt, lehet örömködni hangosan. Kiselejtezek néhány lábost meg ilyesmit, bár Ivánt erős érzelmek fűzik a retro hangulatú kis piros edényekhez, szóval egy párat azokból megtartok. Nagyon rám tört a tavaszi kihajigálnám a fél lakást vágy, szóval bedobozolásra vár nagyjából 86 db bögre, ki a fenének kell ennyi bögre, honnan lett ennyi, és akartok-e egy pár darab bögrét? Ezen kívül néhány olyan háztartási kisgép amiről azt sem tudom mire való, pár darab kabát amit megvettem mert tetszett, de aztán hazavittem és már nem tetszett, elképesztő, hogy ketten lakunk 90 m2-en, és minden szekrényünk tele van. 

Szóval ma meg holnap lakásrendezés meg saját magam rendezése is lesz kicsit, mert kozmetikus, meg hajfestés, tán még a lábszőrömet is eltüntetem a nagy buzgóságban. Vasárnap meg hétfő viszont csak a miénk, mert hétfőn is lógunk, bizony. Büdöskét ültetünk, motorozni megyünk, moziba is talán, pizzát eszünk az erkélyen délben (én majd halasat), borral. Remélhetőleg addigra több lesz mint tíz fok.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr362827580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása