Zenóbia

Zenóbia

Veszélyes január

2011. január 15. - Zenóbia

Tartsunk nemzeti gyásznapot, tönkrement a kedvenc farmerem. Mélyen elkeseredtem, sok szép emlék fűződik hozzá, emiatt nem is tudok bővebben nyilatkozni jelenleg.

A jó idővel pedig azon kívül, hogy az ilyen szívbetegnek mint én nem tesz túl jót a kétnaponta tíz fokot ide-oda ugráló időjárás, az is a baj, hogy tegnap megjelent az első pók a teraszon. Ez azt jelenti, hogy ha már januárban kikelnek, akkor nyárra akkorák lesznek mint egy kisebbfajta strucc, de most komolyan ez senkit nem rémít meg rajtam kívül?! Járjatok csak vidáman tavaszi kabátban, meg pattanjatok motorra, és örüljetek, hogy de jó süt a nap, és nem kell sapka meg kesztyű, de arra nem gondoltok, hogy mi lesz itt ha jönnek a strucc nagyságú pókok és letarolnak majd minket tavaszi kabátostól. Ezt az egyet ugyan gyorsan eltaposta nekem az Iván, de tartok tőle, hogy ettől még nem sikerült teljesen elejét vennünk az inváziónak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr1002586277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása