Zenóbia

Zenóbia

Karácsonyi lista

2010. december 14. - Zenóbia

Az add tovább hét bloggernek a játékot dolgot nem tudom maradéktalanul teljesíteni, mivel azok akiket rendszeresen olvasok már majdnem mind megkapták valaki mástól, és egyszerűen nem ismerek plusz hét bloggert, jövő karácsonyig biztosan fejlődni fogok még ebben, ezért csak két embernek fogom tovább adni, ők azok: panzej és goldenapple

Ezeket szeretném karácsonyra:

Legyen körülöttem mindenki egészséges, és szeretném ha olyan igazán, de tényleg igazán jó hangulatban telne az ünnep, sok sütivel. Legyen hó. Olyan, hogy minden este nagy pelyhekben sűrűn hulljon, és ne fújjon közben a szél, mert azt utálom. Szeretném, ha erőfeszítéseimet siker koronázná végre, és nyernénk a lottón. Köszi.

Szeretnék tapadókorongos cuki vastag zoknit otthonra, és egy piros martenst nem otthonra. Ez kicsit nehéz, mert a múltkor voltunk a martens shopban, és egy darab piros bakancs volt, fura nyomott mintákkal, nekem nem olyan kell, hanem rendes. A promodból egy sötétkék farmert, és kötött szürke pulóvert, és egy vékony szürke felsőt, amin esernyős balerina van, és hátul meg lehet kötni a nyakánál masnira egy szalagot. Az új joanne harrist, az új maeve binchyt, és a most és mindörökké mindkét részét, mert valahova eltűnt az első része, és hónapok óta frusztrál, hogy csak a második van meg. Szeretnék galambszürke (igen, kizárólag ilyen színű lehet) kötött sapkát kicsi virággal, és hozzávaló vastag bokáig érő sállal. Nem akarok mínusz tíz fokot, mert ezt a négyet is alig éltem túl, szóval légyszi legyünk erre tekintettel, ennél több réteget már képtelenség magamra rángatnom. Nagyon várom a legbrutálisabb karácsonyi díszítés kereső körutat. Jó lenne megnézni az Igazából szerelmet és az Aludj csak én álmodomat, anélkül, hogy Iván fintorogna és hányós hangokat adna a romantikus részeknél, azaz nagyjából végig. Szeretnék a frissen és szép nagy pelyhekben hulló hóesésben Ivánnal sétálni úgy, hogy ezt még élvezné is. Finom és illatos teákat, mert az jó ha van. Minden este meginni egy pohár bort, és szeretnék egy üveg martinit is, de azt nem minden este. Sokáig aludni reggelente. Nem hízni három kilót az ünnepek alatt, csak kettőt. Ez fontos, kiemelten kellene kezelni. Mindezt annak ellenére, hogy egyik nap a pesaroban kellene vacsorázni sültalmás, mézes-mandulás csirkét. Nappali és éjszakai arckrémet, és szemránckrémet, mert már több hete elfogyott, és ezt egy rendes és tisztességes mindjárt harminc nő csak úgy engedheti meg, hogy belül zokog. Nagy fekete táskát amibe belefér a nyolc kilónyi cuccom, mert ezt nagyon szeretem, de kezd elhasználódni, és tök jó lenne ha lehetne váltogatni. Finom illatú tusfürdőket. Csak azért hagyom abba, mert Iván azt mondta, hogy amit itt leírok azt biztos, hogy nem fogom megkapni, szóval azt hiszem el kéne kezdenem visszafele törölni. Igazából ha az első kívánság meglesz, az nekem már elég, de tényleg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr32513047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása