Zenóbia

Zenóbia

Tapptarapp

2010. december 03. - Zenóbia

Most pedig mindenki álljon oda az ablakba, és nézegesse szépen a hóesést! Karácsonyig már lehet, hogy csupa ilyeneket fogok csak írni, hogy de jó milyen szépen esik a hó, vagy a fenébe is, elolvadt a hó. Állati izgalmas leszek.

Mióta van Iván, azóta a legjobbak a karácsonyaim, már októberben várom, és készülök, és hallgatózom, hogy ki mire vágyik, és excel táblánk is van, amiben gyűjtjük az ötleteket. Ivánnak mindenre van excel táblája, én meg lassan kezdem ezt is megszokni, hogy mindent bonyolult képletekkel számolunk ki, amikből én persze nem értek semmit, és háromszor el kell nekem magyarázni, hogy a szürke mezőkbe ne írj, mert ott képlet van. Azért mindig írok persze.

Nem sokára veszünk habcsókot is, ami szerintem tök szar, de a fára muszáj aggatni azt is, és a fánk is olyan fenyőfa lesz, amit nem lehet kiültetni, csak kihajítani, de hát ez van, sosem fogok ebben megváltozni, nem érdekel. Az sem tudja elvenni a kedvem, hogy Anyunak képtelenség olyan ajándékot venni, aminek tényleg örül, és hogy tíz éve mondom neki, hogy tanuljon már meg egy kicsit legalább színlelni, de hát ő nem tud. Az sem, hogy a nagyi idén télen is meg akar halni, mert ezt már biztosan nem éli túl, de majdcsak valahogy mégis, ahogy az előző 87 telet is. Most új módszert dolgozott ki amúgy, nem kérte az influenza elleni oltást, mert hátha akkor majd elkapja őt végre a zsákos ember, és a lábmelegítőjét sem volt hajlandó bekapcsolni mert minek, mikor úgyis mindjárt jön a zsákos. 

Az a lány lettem, aki mosolyogva közlekedik egész decemberben, és minden utcai árusnak örülök, és megtapogatom a díszeket, megnézegetem az összes giccset, és közben vigyorgok mint aki beszedett valamit. Topogok a hóban, és segítőkész vagyok, és kedves és szeretem az emberek nagy részét. A lány a buszon megint pulóverben jött, megfigyeltem, halálfejes pulóver. Mennyire jellemző, hogy anyunak az jutott egyből eszébe, hogy szegény, biztosan nincs neki kabátja, nekem meg az, hogy szegény, mekkora hülye. Azért a karácsony ellenére is ugyanúgy képes vagyok bárkit lehülyézni magamban. Ez megnyugtató.

Már csak 14 munkanap.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr432490013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása