Zenóbia

Zenóbia

Még mindig Eger

2010. szeptember 18. - Zenóbia

Azt meg tökre kifelejtettem a múltkor, hogy az autójavító műhely az csak hétköznap lesz, hétvégén az Iván erdész lesz, és UAZ-zal fogjuk járni az erdőt (mert az igazi természetjárók UAZ-zal járnak), dombokon-szakadékokon-vízeséseken át repesztünk majd hatvannal meg minden. 

Csomó olyan párt láttunk, akiknek van ugyanolyan ruhája, szóval a következő projekt az egyforma susogós melegítő beszerzése, világoskék színben. A nászút végére amúgy természetesen elöntött minket a takony, ezt ma a Szépasszony-völgyben próbáltuk orvosolni, így aztán legalább már hagymaszagúak is vagyunk. Kicsit el is bizonytalanodtunk, hogy most akkor ha nyugdíjasok leszünk, akkor hova is költözzünk, Egerbe, vagy maradjon a vízpart. Még mindig inkább a vízpart felé hajlok azt hiszem, végül is oda magunkkal lehet vinni az egri borokat, ellenben ide elég nehéz elhozni a vízpartot.

Nem akarok dolgozni menni többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr52305943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása