Zenóbia

Zenóbia

Büdös macska-büdös macska..

2010. április 25. - Zenóbia

Peugeot kitakarítva, de szigorúan csak belülről, kívülről még mindig iszonyú mocskos és macskalábnyomos. Kár, hogy nekünk egyik szomszédunk sem az a feljelentős fajta, mert akkor a mi hátsó szomszédunkat igazán feljelenthetnék, hogy a megengedett asszem 6 db macska helyett, 17-et tart. Nem vicc, tényleg annyit, nagy kövér dögök mind és átjönnek a mi kertünkbe autón járkálni és szarni. Nem kimondottan szeretem őket. A szomszéd utcában lakik egy bácsi, akinek még vagy 15 éve az volt a módszere, hogy elkapta és felakasztotta őket egy fára a kertben, hogy elriassza a többit. Gondolom hatásos volt, de ennyire azért mégsem utálom őket. A nyilvánvaló megoldás egy kutya, én is tudom. Nagyi viszont nem akar kutyát, és ha nagyi nem akar kutyát, akkor nem lesz kutya. Nem mintha elnyomásban élnénk.

Iván pedig mostanában tanulós Ivánná változott. Van egy elmebeteg fickó akinél úgy lehet eljutni a vizsgáig, ha beadod a házifeladatokat megadott határidőig, két hetente megírsz egy zh-t bizonyos ponthatár fölött, és ha sikerült mind az öt zh-d, akkor megírhatod a hatodikat. Ha a hatodik is sikerül, megírhatod az elméleti vizsgát, ami a gyakorlati vizsga előfeltétele. Mindezt levelezőn. Eddig egy emberrel találkozott, aki ezt végrehajtotta, gondolom a tanár fia lehet, vagy valami. Én különösen pikkelek a tanárra, mert ahelyett, hogy a velencei tó partján napsütésben ücsörögnénk egész hétvégén és néznénk meredten a vizet, Iván tanul. De legalább tisztaság van, és a körmöm is lakkos. 

A macskás szomszéd még piromániás is ráadásul, minden nap elégetnek egy köbméter szemetet vagy bármit, amit találnak. Szerintem fizetnek a mellettük levő zöldségesnek, hogy adják el nekik a dobozokat és a rohadt zöldségeket, hogy legyen mit égetni. Azt mondanom sem kell, hogy a szél mindig felénk fúj. Egyébként még mindig jobb, mintha soha semmi nem történne a szomszédban. Az előbb például bokszmeccset tartottak, de a látvány egyelőre nem kárpótolt a macskákért. De még fejlődhetnek. Igen, én meg kukkolok a kisszoba ablakából, jólvanna. Ha lenne blogjuk, beleírhatnák, hogy a hülye szomszéd csaj folyton bámul az ablakból, majd jól kilövöm csúzlival. De nincs nekik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr281950885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása