Zenóbia

Zenóbia

szagok meg lábak, de nem abban az összefüggésben

2010. március 22. - Zenóbia

A mosdóban nagyon jó illatú kézmosó lett, a pók viszont eltűnt, így ma egész nap a kezemet szagolgatom. Gépelni is csak fél kézzel, hogy a másikat addig se kelljen elvennem az orrom elől. A szagolgatást hozta magával a tavasz nekem, ez is annyira hiányzott mikor lehet a másiknak a napsütötte illatú bőrét szagolni. A folyosón meg virágillat volt reggel, valaki biztosan vett a moszkván a néniktől. Mindezt úgy, hogy nekem tök szar az orrom, soha nem érzek meg semmit, vagy a dohányzás miatt lett ilyen, vagy már előtte is, nemtudni. Bezzeg a Pi már pesten érzi hogy mi lesz a vasárnapi ebéd.

Ő ezt nyerte meg a génekből, én meg a nagy szememet, hogy anyám vékony combját miért nem? Emlékszem egyszer a Melisszával meg egy harmadik lánnyal azon gondolkodtunk, hogy ha hármunkból összeraknánk a lehető legjobb nőt, akkor ki melyik testrészével szállna be. na nem a combom lett a nyerő. 

Az utóbbi egy évben ráadásul még az a lehetőség sem adatik meg nekem, hogy magassarkú cipellőkkel optikailag javítsak a dolgon, mivel a jobb lábamban lévő izmok úgy döntöttek, hogy nem nyúlnak eléggé. Esetleg a bal lábamon tudnék javítani, de attól tartok azzal nem a megfelelő  hatást érném el... Valamiért nekem csupa olyan egészségügyi problémám van, amitől az orvos hümmögni kezd, majd odarendel még öt professzort akikkel aztán együtt hümmögnek tovább.

majd mindenféle kísérleti gyógymódot próbálnak ki rajtam, amik rendre sikertelenek, de legalább segítek az orvostudomány fejlődésében. A végén úgyis megműtenek, mert nem marad több ötletük. bár most a lábam esetében nagyon bízom benne, hogy mégis inkább így maradok, még ha le is kell mondanom a magas sarkakról örökre. (azért majd rendezek valami cipő elsirató estét egyszer, sok alkohollal) 39-es magas sarkak valakinek?

Közben voltam megint kezet mosni, mert kezdett fogyni a szag. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr441859057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása