Zenóbia

Zenóbia

izmosodás helyett tesco lett

2010. február 26. - Zenóbia

módosult a programunk tegnap, végül könyvem sem lett, és izmom sem. Helyette lett tesco, ami nekünk már úgyis olyan mintha hazamennénk. Holnap családi muri lesz, ezért ma rákóczi túróst meg tiramisut gyártok majd este, szóval meg kellett venni a hozzávalókat. Elég gyorsan lezavartuk, de mivel tényleg folyton a budaörsi tescoban élünk, ezért már jobban tudjuk hogy mi hol van, mint ők maguk. Most a szépségápolással kicsit összezavartak, mert több év után átrendezték nekem az egészet, de már tanulom újra.

Szoktunk röhögni Ivánnal, hogy egyszercsak majd jól felfedeznek minket, és mi leszünk a tesco reklámarcai, mert mi nem viccelünk, tényleg rajongók vagyunk. Ezt még azzal is tetézzük, hogy általában bekerül a kosarunkba legalább egy kék-fehér csíkos termék is, mert az Iván imád mindent kipróbálni ami a lehető legtávolabb áll bármi természetestől (lásd banán, illetve tutti-frutti ízű pudingpor), vagy egyszerűen csak röhejes. A chipsük viszont szerintem is az egyik legjobb. Vettünk borokat is, mert ugyan nincs egy vasunk sem, de nehogy már ne legyen otthon bor.

Otthon még kommandóztunk a tök sötét kertben, mert a 4 tekercs csomagolópapírból, és az egy kabátból amit épségben fel kellett volna juttatnom az emeletre, 1 tekercs papírt elhagytam ügyesen, de aztán ő győzött, szóval majd ma valaki megtalálja.

a gázszerelő meg csak jövőhéten, de nem csüggedünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr121790027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása