Zenóbia

Zenóbia

az iwiw rejtelmei

2010. február 26. - Zenóbia

Felmentem az iwiwre, és most kicsit megnyugodtam, mert a friss képek között leltem olyat is, amin mindkét szereplőt ismertem, és egyik sem volt esküvői ruhában, illetve 10 év alatt. Ezért velük jutalomból találkozunk is holnap este, és beszélgetni is fogunk. 

Mert a múltkor írtam pont a Briginek, hogy basszus nézd már meg te is, tiszta vicc hogy tavaly csupa esküvői fotót kellett nézegetnem a wiwen, mert mindenki azt pakolta fel egyfolytában, és ha már ott van, muszáj megnézni. Most meg akárhányszor a friss képekre kattintok, kizárólag csecsemők, kisgyerekek, vagy kicsit nagyobb gyerekek fotóival találkozom, szóval meg sem nézek egyet sem, mert a jó isten tudja, az most kinek a gyereke, így meg mit kezdjek ezzel egyáltalán. Vannak még esetleg a megkésett esküvői fotók, azokon felismerek jó esetben egy valakit legalább. Szóval Brigi felvilágosított, hogy ez a gyerekfotó dömping nem azt jelenti, hogy most akkor mindenkinek folyton gyereke születik (amúgy de), hanem hogy a 640 új fotó minden nap, valójában max két gyereket takar, meg a túlbuzgó szüleiket. Vannak dolgok, amiket nem érthetek meg na.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr861783755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása